Στο «μεροκάματο» η 4χρονη κόρη της Τζολί- 2.300 ευρώ την εβδομάδα για να παίξει την πριγκίπισσα [εικόνα] - iefimerida.gr

Στο «μεροκάματο» η 4χρονη κόρη της Τζολί- 2.300 ευρώ την εβδομάδα για να παίξει την πριγκίπισσα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την ιδιότητά της ως παραγωγός του Maleficent (στο οποίο η ίδια υποδύεται την κακιά μάγισσα), η Τζολί προσέλαβε τα τρία παιδιά της για να παίξουν μικρούς ρόλους. Αλλά πλήρωσε μόνο το ένα από αυτά.

Μπορεί στην ταινία να συμμετείχαν επίσης τα δυο μικρότερα αδέλφια της Βιβιέν, οι Παξ και Ζαχάρα, αλλά μόνο η 4χρονη είχε το προνόμιο να υπογράψει συμβόλαιο (το πρώτο της ζωής της).

Το οποίο μάλιστα της απέφερε 2.300 ευρώ για κάθε εβδομάδα γυρισμάτων, συν ένα ημερήσιο χαρτζιλίκι για προσωπικά έξοδα που έφτανε τα 45 ευρώ ημερησίως.

Στην κινηματογραφική αυτή μεταφορά του παραμυθιού «Ωραία Κοιμωμένη», η φωτογενής Βιβιέν υποδύεται την πριγκίπισσα Ορόρα στην παιδική της ηλικία.

Στο «μεροκάματο» η 4χρονη κόρη της Τζολί- 2.300 ευρώ την εβδομάδα για να παίξει την πριγκίπισσα [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ