Μόνα Παπαδάκου: Δεν είχα ακούσει τίποτα, ούτε ρώτησα ποτέ για τη λίστα Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Μόνα Παπαδάκου: Δεν είχα ακούσει τίποτα, ούτε ρώτησα ποτέ για τη λίστα Λαγκάρντ

Μόνα Παπαδάκου: Δεν είχα ακούσει τίποτα -Από τις εφημερίδες έμαθα για τη λίστα Λ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δεξί χέρι του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Μόνα Παπαδάκου κατέθεσε χθες στην προανακριτική Επιτροπή για τη διαδρομή της «λίστας Λαγκάρντ» και είπε δεν είχε ιδέα για το θέμα και ότι το έμαθε από τα δημοσιεύματα των εφημερίδων.

Μάλιστα τόνισε ότι ποτέ δεν ενημερώθηκε για την άφιξη ή τη διαχείριση της λίστας με τα ονόματα των Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία, αφού ένα τέτοιο θέμα, των φορολογικών ελέγχων, δεν ήταν στις αρμοδιότητες της. «Εγώ ασχολιόμουν με τα δημοσιονομικά και συνέτασσα σχετικά ενημερωτικά σημειώματα για τον υπουργό. Συμμετείχα και σε συναντήσεις με την τρόικα, αλλά μέχρι εκεί, δεν χάρασσα πολιτική», υποστήριξε η κυρία Παπαδάκου.

Τόνισε μάλιστα πως στις επικοινωνίες που είχα με τον κ. Παπακωνσταντίνου μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, ποτέ δεν τον ρώτησε κάτι από διακριτικότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ