«Τυφλώθηκα μετά την φωτογράφηση στους πάγους», δηλώνει η Κέιτ Άπτον [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

«Τυφλώθηκα μετά την φωτογράφηση στους πάγους», δηλώνει η Κέιτ Άπτον [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το εξώφυλλο της στο Sports Illustrated -με φόντο τους παγετώνες της Ανταρκτικής- να είναι φαντασμαγορικό, αλλά η Κέιτ Άπτον παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

«Προφανώς οι εικόνες είναι εκπληκτικές και είμαι πολύ περήφανη για αυτό που καταφέραμε. Αλλά μην ξεχνάτε πως είμαι από την Φλόριντα. Οπότε δεν έχω συνηθίσει να στέκομαι στους -49 βαθμούς Φαρενάιτ. Όταν γυρίσαμε πίσω, άρχισα να χάνω την όραση και την ακοή μου. Και αυτό γιατί το σώμα μου είχε αρχίσει να κλείνει λειτουργίες στην υπερπροσπάθειά του να με κρατήσει ζεστή».

«Τυφλώθηκα μετά την φωτογράφηση στους πάγους», δηλώνει η Κέιτ Άπτον [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Αυτό αποκάλυψε η 21χρονη σουπερμόντελ σχετικά με το δεύτερο συνεχόμενο εξώφυλλό της στο Sports Illustrated, για τις ανάγκες του οποίου βρέθηκε για 10 μέρες πάνω σε ένα παγοθραυστικό για να κάνει το ταξίδι μεταξύ Αργεντινής και Ανταρκτικής.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το γιατί δέχτηκε να το κάνει, «Το πρώτο μου εξώφυλλο στο Sports Illustrated είναι αυτό που βοήθησε την καριέρα μου να απογειωθεί. Και τους οφείλω πολλά. Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση όταν έμαθα ποιό είναι το location. Αλλά με βοήθησαν πολύ και οι πιγκουίνοι. Κάθε φορά που αισθανόμουν ότι δεν αντέχω άλλο, τους κοιτούσα και έπαιρνα δύναμη».

«Τυφλώθηκα μετά την φωτογράφηση στους πάγους», δηλώνει η Κέιτ Άπτον [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ