Ζωδιακή Πέμπτη - iefimerida.gr

Ζωδιακή Πέμπτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από σήμερα. Τι σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο χωριστά; E, voila, η ζωδιακή μετάφραση.

Κριός

Σου τη σπάει που συνέχεια πρέπει κάποιον να κυνηγάς και αυτός ο κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του και αυτό έχει συνέπεια, λες, και στη δική σου δουλειά. Μήπως όμως (λέμε μήπως) παραείσαι αυστηρός με τους άλλους; Όταν πρόκειται για τη δική σου δουλειά συνήθως το κάνεις τουμπεκί. Με δυο λόγια, σταμάτα να κοιτάς το κρυμμένο κακό σπυρί και άφησε τους άλλους να σε εκπλήξουν ευχάριστα, έτσι για αλλαγή!

Ταύρος

Σου τάξανε έναν Δία γεμάτο δώρα, έχεις ένα μάτσο νεύρα και δεν ξέρεις και τι σου φταίει. Τι να κάνεις; Κράτα λόγια και προσπάθησε να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί χωρίς να περιμένεις πάντα κάποιον άλλο για να σε ανεβάσει. Η Αφροδίτη σήμερα στους Διδύμους φέρνει ένα όνειρο πιο κοντά, καθάρισε τα μάτια και τη συνείδησή σου για να μπορείς να το δεις.

Δίδυμος

Μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα, που σημαίνει μην αφήνεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Η Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου ανοίγει όλους τους διακόπτες στο on. Ναι, μπορεί να εκκρεμεί μια ζόρικη κουβέντα και απ’ αυτήν να κριθούν πολλά, όμως σήμερα είναι μια καλή μέρα να κάνεις έστω μια πρώτη εισαγωγή, αφού βρήκες και πάλι το χαμένο επικοινωνιακό σου ταλέντο. Εύγε.

Καρκίνος

Επειδή το πας καλά, είσαι στο κρίσιμο σημείο να το πας καλύτερα και όχι χειρότερα, που σημαίνει ότι αυτή είναι η στιγμή να κλειδώσεις την αυτοκαταστροφή στο ντουλαπάκι με τα άχρηστα και να αρχίσεις να χαμογελάς με νόημα στις ευκαιρίες. Η Αφροδίτη από σήμερα στους Διδύμους σου φωτίζει τον δρόμο τον λιγότερο περπατημένο. Βρες το κουράγιο να διαβείς το δύσκολο μονοπάτι και θα βγεις κερδισμένος.

Λέων

Ο εαυτός σου είναι αυτός που σε αποδιοργανώνει. Όλο σου ζητάει, αλλά δεν έχει σκοπό να δώσει. Μα αν δεν δώσεις δεν θα πάρεις. Παρ’ το χαμπάρι. Χωρίς γενναιοδωρία δεν θα δεις προκοπή.

Παρθένος

Φτύσε για να έχεις. Σου θυμίζει κάτι αυτή η φράση; Ω ναι, φτύσε για να έχεις, ό,τι πρέπει να κάνεις τώρα είναι αυτό. Το πήγες με το καλό, το πήγες με το άγριο, τώρα ο μόνος εγγυημένος δρόμος είναι να κοιτάξεις την πάρτη σου και μόνο την πάρτη σου, κι ας σε πουν και φιλοτομαριστή, τι έγινε; Και που σε λένε καλό παιδί δηλαδή, τι κατάλαβες;

Ζυγός

Έχεις αρχίσει και μαζεύεις και δεν ξέρεις πότε θα κάνεις το μπαμ. Έλα, σταμάτα να είσαι τόσο μελοδραματικός, θα κάνεις γρήγορα ρυτίδες. Είναι καλύτερα από το να ανέχεσαι και να ανέχεσαι να βάζεις από την αρχή τα όριά σου, γιατί δεν φταίει μετά και ο άλλος να σε καβαλάει. Καταλαβερδίνκος;

Σκορπιός

Κάτι πας να κάνεις, κάπως δηλαδή πας να πάρεις τα πάνω σου, αμέσως μετά όμως βαριέσαι και πάει στράφι η όλη προσπάθεια και κάθεσαι στον καναπέ και βλέπεις Λαζόπουλο (απαπα). Μην τα παρατάς, ακόμα κι αν δεν σου βγήκε με την πρώτη θα σου βγει με τις επόμενες προσπάθειες. Εσύ πρέπει απλώς να μη χάνεις το κουράγιο σου και να ανακτήσεις με κάποιον τρόπο την πίστη σου κυρίως στους ανθρώπους (δεν είναι όλοι φάκατα).

Τοξότης

Τα επαγγελματικά σου πάνε να βελτιωθούν μια στάλα, αλλά δεν τη βοηθάς την άνοδο, αφού παίζει πολλή λογοκρισία για το κάθε τι. Κάθεσαι σαν κακιά πεθερά και όλα τα σχολιάζεις, και δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω. Το αποτέλεσμα; Κουράζεις τα υπόλοιπα ζώδια (που σε κάνουν παρέα) και τον εαυτό σου ακόμα πιο πολύ.

Αιγόκερως

Σήμερα η μέρα προσφέρεται για τις υπηρεσίες της σάρκας. Βγες έξω, γνώρισε, επικοινώνησε, αλλά σε κάθε περίπτωση κάνε κάτι. Τόσο καιρό αυτή την εύνοια περίμενες, τώρα που την έχεις γιατί μένεις με σταυρωμένα τα χέρια; Έλα, κάνε κάτι, είναι ο μόνος τρόπος να ξεφύγεις από τη μιζέρια σου.

Υδροχόος

Η μέρα σού λέει «καν’ το φυσικά και μη σιχαίνεσαι». Είσαι βαθιά μέσα στις υποχρεώσεις και πλέον δεν μπορείς να κάνεις πίσω, γι’ αυτό από το να γκρινιάζεις συνέχεια και να λες «τι μου έλαχε, τι θα μπορούσε να γίνει αλλιώς και δεν έγινε, κ.λπ.» κάνε τη βρόμικη δουλειά να τελειώνεις και αμέσως μετά αφέσου σε μια τρυφερή αγκαλιά για να στανιάρεις.

Ιχθύες

Δεν σου φταίει κανείς που δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου και τις αφήνεις και πέφτουν κάτω. Δηλαδή σου φταίει το ιχθύσιο σου κεφάλι και δεν είναι υπερβολικό που λένε ότι το ψάρι βρομάει από το κεφάλι, αλλά αυτό δεν αναλύεται σε πέντε αράδες, χρειάζεται πολύ ανάλυση. Τουλάχιστον για αρχή σταμάτα να σκέφτεσαι τι θα μπορούσε να είχε γίνει εάν και συγκεντρώσου στο εδώ και τώρα. Μόνο το σήμερα έχεις. Το χθες πέρασε, το αύριο αβέβαιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ