Υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΤΕ απολογούνται για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens - iefimerida.gr

Υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΤΕ απολογούνται για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens

Υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΤΕ απολογούνται για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κλήση οκτώ υψηλόβαθμων στελεχών του ΟΤΕ, που φέρεται να έχουν σχέση με τα «μαύρα ταμεία» της εταιρείας Siemens, προχώρησαν οι ανακριτές.

Οι «8», που έλαβαν μέρος στις επίμαχες επιτροπές αξιολόγησης των συμβάσεων με τη γερμανική εταιρεία, θα απολογηθούν για τις κατηγορίες της δωροδοκίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι ανακριτές, ορισμένα από τα στελέχη διέθεταν σε λογαριασμούς σε αυστριακές και γερμανικές τράπεζες, ενώ κάποια απέκτησαν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα τους.

Τέλος, μέσα στο επόμενο δίμηνο, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η ανάκριση για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, θα απαγγελθούν κατηγορίες και εναντίον δώδεκα υψηλόβαθμων στελεχών της μητρικής εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ