Ανήλικοι επιτέθηκαν με λοστούς και αλυσίδες σε 17χρονο μέσα σε σχολείο - iefimerida.gr

Ανήλικοι επιτέθηκαν με λοστούς και αλυσίδες σε 17χρονο μέσα σε σχολείο

Ανήλικοι επιτέθηκαν με λοστούς και αλυσίδες σε 17χρονο μέσα σε σχολείο των Ιωανν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια επίθεση μέσα στο σχολείου του, με αλυσίδες και λοστούς δέχθηκε ένας 17χρονος σε λύκειο των Ιωαννίνων. Οι δράστες φέρονται να είναι συνομίλικοί του μαθητές άλλου σχολείου.

Σύμφωνα με το metsovitis.blogspot.gr, το περιστατικό σημείωθηκε την περασμένη Πέμπτη, αμέσως μετά τη λήξη του τελικού αγώνα σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ, που διεξήχθη στο σχολείο του θύματος.

Η επίθεση έγινε μέσα στο προαύλιο του σχολείου του 17χρονου όταν εισέβαλαν οι δράστες και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια, παρουσία δεκάδων μαθητών και κααθηγητών που παραοκολουθούσαν εμβρόντητοι χωρίς να τολμούν να επέμβουν.

Μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν δεκάδες μαθητές και καθηγητές που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι, χωρίς να τολμούν να επέμβουν.

Οι εκπαιδευτικοί κάλεσαν την Αστυνομία άνδρες της οποίας ηρέμησαν τα πνεύματα. Ωστόσο, άγνωστο, παραμένει προς το παρόν εάν συνελήφθησαν οι δράστες ή διαφεύγουν ακόμη της συλληψής τους.

Η Αστυνομία στα Ιωάννινα ερευνά με μεγάλη προσοχή το βίαιο περιστατικό, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι τα κίνητρα ήταν ρατσιστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν αλβανικής καταγωγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ