Αγνοούνται δύο Γερμανοί τουρίστες που έκαναν καγιάκ στον ποταμό Σελινούντα - iefimerida.gr

Αγνοούνται δύο Γερμανοί τουρίστες που έκαναν καγιάκ στον ποταμό Σελινούντα

Αγνοούνται δύο Γερμανοί τουρίστες που έκαναν καγιάκ στον ποταμό Σελινούντα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου όταν οι αρχές ενημερώθηκαν στις 8.30 πως τρεις Γερμανοί τουρίστες που έκαναν καγιάκ εξαφανίστηκαν και αγνοούνται.

Οι τρεις Γερμανοί έκαναν καγιάκ στον ποταμό μαζί με άλλα τρία άτομα και, σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη χθες το μεσημέρι, αλλά οι τρεις διασωθέντες ειδοποίησαν σήμερα το πρωί τις αρχές, ψάχνοντας μόνοι τους για τους συντρόφους τους αυτές τις ώρες.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των άλλων δύο αγνοουμένων. Μάλιστα, όπως μεταδίδει ο τοπικός ηλεκτρονικός Τύπος της Πάτρας, επειδή η πρόσβαση στην κοίτη του ποταμού είναι από πολύ δύσκολη έως αδύνατη από τα πλάγια του ποταμού, δεδομένου ότι δεν υπάρχει μονοπάτι για να κινηθούν οι διασώστες, θα συμμετείχε στις έρευνες και ειδική ομάδα με καγιάκ από τα Καλάβρυτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, η ομάδα των έξι τουριστών από τη Γερμανία ξεκίνησε από τους Πετσάκους και έκανε καγιάκ στον ποταμό όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ανετράπησαν τα καγιάκ τους και βρέθηκαν μέσα στα ορμητικά νερά του ποταμού. Οι Αρχές

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ