Παρελθόν η πάλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω ανανέωσης - iefimerida.gr

Παρελθόν η πάλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω ανανέωσης

Παρελθόν η πάλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω ανανέωσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων η πάλη θα θα τεθεί εκτός αγώνων από το 2020 όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

Στην προσπάθεια της ολυμπιακής Επιτροπής να ανοίξει ο δρόμος για την είσοδο ενός νέου αθλήματος στους Αγώνες, η πάλη ήταν αυτή που πλήρωσε τη νύφη.

Τα υποψήφια αθλήματα που διεκδικούν μια θέση στην Ολυμπιακή λίστα είναι πολλά: ανάμεσά τους το σκουός, το καράτε, η αθλητική αναρρίχηση, το γουέικμπορντ και άλλα.

Η απόφαση για το ποιο τελικά θα είναι το άθλημα που θα συμπεριληφθεί στους Αγώνες του 2020 θα παρθεί κατά τη συνάντηση της ΔΟΕ στο Μπουένος Άιρες τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ανάμεσα στα αθλήματα «υψηλού κινδύνου» ως προς την απόσυρσή τους από τους Αγώνες ήταν το Μοντέρνο Πένταθλο και το Ταεκβοντό.

Υπενθυμίζεται ότι στους Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο μπαίνουν για πρώτη φορά στο πρόγραμμα το γκολφ και το ράγκμπι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ