«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ήδη θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης» [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ήδη θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2009 και ήδη έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στην έκτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία των «μερένγκες».

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, με το χατ τρικ που σημείωσε την Κυριακή κόντρα στη Σεβίλλη, έπιασε στην έκτη θέση των σκόρερ με 182 τέρματα τον Φρανσίσκο Χέντο, ο οποίος ήταν βασικό μέλος της Ρεάλ που κατέκτησε έξι Κύπελλα Πρωταθλητριών από το 1956 έως το 1996. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος επιθετικός έχει 1,02 μέσο όρο τερμάτων ανά παιχνίδι (182 γκολ σε 179 αγώνες) επίδοση που ξεπέρνα ακόμη και αυτή του θρυλικού Φέρεντς Πούσκας, που είχε μέσο όρο 0,93 γκολ ανά αγώνα (242 γκολ σε 261 παιχνίδια). Στην πρώτη θέση των σκόρερ βρίσκεται φυσικά ο Ραούλ με 323 τέρματα σε 741 αγώνες.

Στο αφιέρωμα της Ρεάλ Μαδρίτης στην επίσημη ιστοσελίδα της, το οποίο έχει τίτλο «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ήδη θρύλος της Ρεάλ», φιλοξενούνται δηλώσεις από τέσσερις παίκτες θρύλους της Ρεάλ (Αμάντσιο, Μπουτραγκένιο, Πίρι, Χέντο) που έπλεξαν το εγκώμιο του Ρονάλντο, ο οποίος τους ξεπέρασε στο σκοράρισμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ