Η Ορχήστρα του Δρόμου κάνει κατάληψη στην οδό Σταδίου - iefimerida.gr

Η Ορχήστρα του Δρόμου κάνει κατάληψη στην οδό Σταδίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός συνθέτης Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η «Ορχήστρα του δρόμου» με νέα σύνθεση, επιστρέφουν στην νυχτερινή Αθήνα με δύο εμφανίσεις στον Ιανό, σε ρυθμούς που αγαπήσαμε και μέσα από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η Ορχήστρα του Δρόμου, σε νέα σύνθεση, ξεκινούν την περιπλάνησή τους απ' τη σκηνή του Ιανού με ορχηστρικές μουσικές αλλά και τραγούδια που έχουν "ντύσει" υπέροχες ιστορίες για το γυαλί και το πανί, για τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Η Ορχήστρα του Δρόμου παίζει με τις μουσικές του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, συνδυάζοντας το gypsy swing, την blues, την jazz αλλά και άλλες μουσικές ανατολίτικες ηχορυθμίες.

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου καλεσμένη της Ορχήστρας του Δρόμου είναι η Ελλη Πασπαλά. Με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο τη συνδέουν τραγούδια - επιτυχίες και πολλά χειροκροτήματα αφού έχουν παίξει μαζί σε εκατοντάδες συναυλίες αλλά και πολλές δισκογραφικές επιτυχίες. Τραγούδια όπως το "Summertime in Prague", το "Λευκό μου Γιασεμί", "Ενός Λεπτού Φιλί", "Το Δάκρυ" κ.α. έμειναν στο χρόνο και στιγμάτισαν τη νεότερη ελληνική δισκογραφία.

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου η καλεσμένη είναι η Ρένα Μόρφη. Μια νέα τραγουδίστρια με εξαιρετική σκηνική παρουσία, γνωστή απ' τη συνεργασία της με τους "Imam Baildi".

Η Ορχήστρα του Δρόμου αποτελείται από τους : Κλέωνα Αντωνίου στην κιθάρα, Βασίλη Νιτσάκη στο κοντραμπάσσο, Δημήτρη Στεργίου στα τύμπανα και τον Γιάννη Δίσκο στα πνευστά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ