Ο Αλαβάνος ζητά από τον Παπανδρέου "να πουλήσει κτήματα" στο χωριό του - iefimerida.gr

Ο Αλαβάνος ζητά από τον Παπανδρέου "να πουλήσει κτήματα" στο χωριό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να... πουλήσει τα κτήματα της οικογένειας Παπανδρέου στο ιστορικό Καλέντζι Αχαΐας κάλεσε τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου ο πρώην επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν επικεφαλής του "Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής", Αλέκος Αλαβάνος. Ο κ. Αλαβάνος κλιμακώνει την επίθεσή του στην κυβέρνηση, καθώς χρησιμοποιεί τους οξείς επιθετικούς τονους του κατά του Γιώργου Παπανδρέου προκειμένου να διαφοροποιηθεί από τον ΣΥΝ και το πάλαι ποτέ "πολιτικό παιδί του", τον Αλέξη Τσίπρα.
Έτσι, μιλώντας χθες στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια σύσκεψης του Μετώπου, ζήτησε τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής σε βάρος του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου για την πρόθεσή του να αξιοποιήσει τη δημόσια περιουσία. “Σήμερα (σ.σ. χθες) συνεδρίαζε η ειδική επιτροπή για την εκποίηση δημόσιας περιουσίας. Εμείς βρισκόμαστε εδώ περαστικοί από την Πάτρα για να πάμε στο Καλέντζι ώστε να δούμε τι κτήματα έχει να πουλήσει ο πρωθυπουργός, διότι δεν έχει το δικαίωμα να βάλει χέρι στην περιουσία του ελληνικού λαού. Είναι δημόσια υπόλογος για αυτή την περιουσία”, είπε, καταγγέλλοντάς τον -αν το κάνει- για “υπεξαίρεση αντικειμένων εξαιρετικής αξίας”, ύψους 50 δισ. ευρώ.
“Και αν ο Πρωθυπουργός περηφανεύεται ότι ο παππούς του ανέβασε την ελληνική σημαία στην Ακρόπολη, αυτός έρχεται σήμερα και κατεβάζει την ελληνική σημαία από το Ελληνικό, από τη ΔΕΗ κλπ”, κατέληξε ο κ. Αλαβάνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ