Παίκτες της Premier League κάνουν «έρανο» για να βοηθήσουν τον Γκασκόιν

Οι αστέρες της Premier League και η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν έμειναν ασυγκίνητοι από τη νέα μάχη που δίνει ο Πολ Γκασκόιν, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, για να ξεπεράσει τη χρόνια εξάρτησή από το αλκοόλ.

Η βρετανική εφημερίδα «The Sun» απηύθυνε έκκληση προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της κλινικής στην οποία νοσηλεύεται ο 45χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ήδη έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 40.000 λιρών. «Η αγγλική ομοσπονδία (FA) και η Εθνική ομάδα θα βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο προκειμένου ο Πολ Γκασκόιν να θεραπευτεί. Συγκεντρώσαμε 40.000 λίρες για να συνεχίσει την θεραπεία του. Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό πρόσωπο για το αγγλικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους παίκτες. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες μας και πάντα ένας από μας», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της αγγλικής ομοσπονδίας Αντριαν Μπέβινγκτον.

Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» Στίβεν Τζέραρντ πρωτοστάτησε στην προσπάθεια για να βρεθούν τα χρήματα, ενώ οι Τζον Τέρι, Φρανκ Λάμπαρντ, Γουέιν Ρούνεϊ και Τζακ Γουίλσιρ έχουν ήδη κάνει δωρεές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ