Έξυπνο στυλό διαβάζει τα ορθογραφικά λάθη και βελτιώνει το γραφικό χαρακτήρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Έξυπνο στυλό διαβάζει τα ορθογραφικά λάθη και βελτιώνει το γραφικό χαρακτήρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ορθογραφικά λάθη και απαίσια γράμματα τέλος! Το «έξυπνο» στυλό Lernstift ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που γράφουμε, μεταφέροντας την λειτουργία αυτόματης διόρθωσης στην πραγματική ζωή.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο στυλό που δημιούργησε μία Γερμανική εταιρία και είναι ικανό να «διαβάσει» τα ορθογραφικά λάθη και να βοηθήσει τον χρήστη να βελτιώσει τον γραφικό του χαρακτήρα.

Διαθέτει ειδικούς αισθητήρες, οι οποίοι καταγράφουν την κίνηση του χεριού και καταλαβαίνουν ποιες λέξεις γράφονται στο χαρτί, ενώ ανάλογα με το ποια λειτουργία χρησιμοποιείται (αυτή της καλλιγραφίας ή αυτή της ορθογραφίας) δονείται για να ενημερώσει τον χρήστη πότε μία λέξη είναι δυσανάγνωστη ή ανορθόγραφη αντίστοιχα.

Οι γλώσσες που μπορεί προς το παρόν να διαβάσει είναι Γερμανικά και Αγγλικά, ενώ η τιμή του, θα κυμαίνεται στα 50 με 80 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ