Μπουτάρης: «Πάση θυσία η πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας» - iefimerida.gr

Μπουτάρης: «Πάση θυσία η πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας»

Μπουτάρης: «Πάση θυσία η πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο θέμα της πεζοδρόμησης της Αγίας Σοφίας αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει καμία αρμοδιότητα και πρόσθεσε ότι σε πρόσφατη σύσκεψη που συγκλήθηκε για το θέμα -στην οποία αποφασίστηκε ότι θα λειτουργήσει στην Αγίας Σοφίας μονή λωρίδα συνεχούς κυκλοφορίας- οι θέσεις της Περιφέρειας και του Εμπορικού Συλλόγου ήταν «για γέλια».

«Δεν κάνουμε πίσω με καμία κυβέρνηση. Δεν πρόκειται να αφήσουμε την Περιφέρεια να ανακατευθεί στα του οίκου μας», ανέφερε ο κ. Μπουτάρης, που σημείωσε πως έχει πραγματοποιηθεί συγκέντρωση χιλιάδων υπογραφών πολιτών που είναι υπέρ της πεζοδρόμησης.

Τέλος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε πως το υπουργείο Περιβάλλοντος διενήργησε διαγωνισμό για την ανάπλαση του άξονα της Αγίας Σοφίας, αλλά καθυστερεί η ανάθεση της μελέτης εφαρμογής στον νικητή του διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ