Μεταγραφή στο «φώτο φίνις» ο Ολυμπιακός-Συμφώνησε με Μπόατενγκ - iefimerida.gr

Μεταγραφή στο «φώτο φίνις» ο Ολυμπιακός-Συμφώνησε με Μπόατενγκ

Μεταγραφή στο «φώτο φίνις» ο Ολυμπιακός-Συμφώνησε με Μπόατενγκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από δέκα χρόνια για τον Ντέρεκ Μπόατενγκ , ο οποίος συμφώνησε με τους πρωταθλητές Ελλάδος για συμβόλαιο τριών μηνών με προοπτική ανανέωσης για δύο χρόνια.

Ο Γκανέζος μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε με τους Πειραιώτες μέχρι το τέλος της σεζόν και αν πείσει το συμβόλαιο θα ανανεωθεί για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ωστόσο, δεν ξεκίνησε αμέσως προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, καθώς επέστρεψε στη Νότια Αφρική για να διευθετήσει ορισμένες λεπτομέρειες και θα επανέλθει εντός των επόμενων ημερών

Η επαγγελματική σταδιοδρομία του Ντέρεκ Μπόατενγκ ξεκινάει το 1999 από την Καλαμάτα στην οποία αγωνίστηκε για δύο πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Κάπως έτσι έρχεται το μεγάλο άλμα στον Παναθηναϊκό στον οποίο δεν καταφέρνει να πείσει και δίνεται δανεικός στον ΟΦΗ.

Τελικά, φεύγει από την Ελλάδα το 2003 και μεταγράφεται στην ΑΙΚ Στοκχόλμης για τρία χρόνια με την Ισραηλινή Μπειτάρ να γίνεται ο επόμενος σταθμός , το 2006 όπου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μετά από ένα αδιάφορο πέρασμα από την Κολωνία καταλήγει στη Χετάφε, όπου, υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, κάνει καλές εμφανίσεις για δύο χρόνια και παίρνει μεταγραφή για την ουκρανική Ντιέπρ.

Μερικό μπλέξιμο με τους Ουκρανούς

Ο Μπόατενγκ έχει προσφύγει στο CAS από τον Αύγουστο για να αποκτήσει την ελευθερία του από την ουκρανική ομάδα, ωστόσο, τα δημοσιεύματα από την Ουκρανία κάνουν λόγο για χρηματικές απαιτήσεις από την ομάδα του η οποία φέρεται να αξιώνει 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος και έχουν κάθε δικαίωμα να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Γκανέζο σταρ.

Πάει δεξιά ο Μανιάτης;

Το πιο πιθανό είναι η απόκτηση του Ντέρεκ Μπόατενγκ να σχετίζεται με ενδεχόμενη μετακίνηση του Γιώργου Μανιάτη στην φυσική του θέση, του δεξιού μπάκ, για να καλύψει το κενό του Βασίλη Τοροσίδη.

Από την άλλη πλευρά ενδέχεται ο ίδιος ο Μίτσελ να επιθυμούσε την απόκτηση ενός μέσου, και δη του Μπόατενγκ που γνωρίζει καλά, καθώς έχει διαπιστώσει κενό στη συγκεκριμένη θέση.

Είναι γεγονός ότι Γκρέκο και Μασάντο δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες μέχρι τώρα, ο Φέισα έχει θέληση, αλλά και «γυάλινα πόδια», ο Μανιάτης παίζει ασταμάτητα εδώ και δύο χρόνια, ο Ντιακιτέ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και ο Μοδέστο δεν βρίσκεται και στην πρώτη του νιότη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ