Δείτε πως είναι σήμερα η «μικρή Ολια» από τη σειρά του Mega «Λένη» [εικόνα] - iefimerida.gr

Δείτε πως είναι σήμερα η «μικρή Ολια» από τη σειρά του Mega «Λένη» [εικόνα]

Δείτε πως είναι σήμερα η «μικρή Ολια» από τη σειρά του Mega «Λένη» [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Δήμητρα Δουμένη, συστήθηκε στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μέσα από την πετυχημένη σειρά «Λένη». Από τότε πέρασαν εννιά χρόνια, η μικρή Δήμητρα μεγάλωσε και συνέχισε την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «tv Εθνος» μίλησε για την εμπειρία της δίπλα στην Κάτια Δανδουλάκη πριν εννιά χρόνια, για τις δουλειές που ακολούθησαν αλλά και για το σχολείο της.

«Η Κάτια Δανδουλάκη με συμβούλευσε να είμαι πάντα ο εαυτός μου και να μην τα παρατάω ποτέ» είπε η Δήμητρα Δουμένη εξηγώντας πως συναντιέται ακόμη με την μεγάλη ελληνίδα ηθοποιό.

Στην ερώτηση αν ο ρόλος της στη σειρά «Λένη» τη βοήθησε να κάνει τα επόμενα βήματά της στον καλλιτεχνικό χώρο, η απάντηση ήταν καταφατική. Οπως ανέφερε, μετά την επιτυχημένη σειρά του Mega, συμμετείχε στο «Ας πρόσεχες», πλάι στον Σάκη Μπουλά, αργότερα στη «Βέρα στο δεξί» και σε μεγάλες θεατρικές παραστάσεις, όπως στο «Annie» μαζί με την Μαριάννα Τόλη, στον «Μυστικό κήπο», και δύο χρόνια στο θέατρο Αλφα μαζί με την Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Προτεραιότητά της αυτό το διάστημα είναι το διάβασμα, ωστόσο η φοίτηση σε το μουσικό γυμνάσιο την βοηθά στην καλλιέργεια και των καλλιτεχνικών της ανησυχιών. Πάντως στην ερώτηση τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει η Δήμητρα Δουμένη απαντά... τραγουδίστρια όπερας!

Φωτογραφία: ethnos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ