«Υπεύθυνο» για το φόνο ζευγαριού το Google Maps; - iefimerida.gr

«Υπεύθυνο» για το φόνο ζευγαριού το Google Maps;

«Υπεύθυνο» για το φόνο ζευγαριού το Google Maps;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο το ζευγάρι του 68χρονου Ντένις Κούλα και της 65χρονης Μέρνα Κούλα που βρέθηκε νεκρό τον Μάιο του 2010, να έπεσε θύμα του... Google Maps εξετάζουν τώρα οι αρχές.

Το ζευγάρι βρέθηκε δολοφονημένο στο σπίτι του. Η εκδοχή της ληστείας είχε αποκλειστεί, ο τρόπος που έγινε το έγκλημα μαρτυρά ότι ο δολοφόνος ήταν πιθανότατα επαγγελματίας και σημάδια παρουσίας στο σπίτι του φερόμενου ως δολοφόνο παρότι καταδικάστηκε σε δις ισόβια, δεν βρέθηκαν.

Η Αστυνομία θεώρησε ότι υπεύθυνος για τη δολοφονία του ζευγαριού είναι ο γιος του, Ερικ Κούλα, ο οποίος και καταδικάστηκε για την υπόθεση.

Ολες οι υποψίες έπεσαν επάνω του όταν μια μέρα μετά τη δολοφονία πήγε στην τράπεζα για να εισπράξει μια επιταγή ύψους 50.000 δολαρίων που του είχε δώσει ο πατέρας του.

«Μου την είχε δώσει πάρα πολύ καιρό και είχα ξεχάσει να την εξαργυρώσω» δηλώνει ο ίδιος. Οι ερευνητές βρήκαν παραλείψεις στην ιστορία του, όπως και στο άλλοθί του, ενώ τα τεράστια ποσά που έδινε ο Ντένις Κούλα για να στηρίξει την αποτυχημένη καριέρα του γιου του, έδιναν κίνητρο στον Ερικ για να προχωρήσει στη δολοφονία.

Τώρα ερευνητές που ασχολούνται με την υπόθεση, υποστηρίζουν πως όντως ο Ερικ μπορεί να μην δολοφόνησε τους γονείς του, αλλά οι τελευταίοι να έπεσαν θύματα του Google Εarth. Που στηρίζεται η υπόθεση; Λίγες ημέρες προτού το ζεύγος βρεθεί νεκρό, ένας γείτονας, διευθυντής σε τοπική τράπεζα, είχε δεχθεί πολλές απειλές για τη ζωή του.

Οι πληροφορίες αυτές οδήγησαν τους ερευνητές να θεωρήσουν ότι ο δολοφόνος μπορεί να ακολούθησε λάθος οδηγίες στο GPS του.

Οπως αναφέρει δημοσιογράφος του CBS News, όταν βάλεις στο Google Earth τη διεύθυνση του γείτονα του ζευγαριού, η εικόνα επικεντρώνεται στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ