H Μάγια Τσόκλη επιστρέφει στη ΝΕΤ «Ταξιδεύοντας» στη Μαγαδασκάρη - iefimerida.gr

H Μάγια Τσόκλη επιστρέφει στη ΝΕΤ «Ταξιδεύοντας» στη Μαγαδασκάρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 14 Φεβρουαρίου κάνει νέα πρεμιέρα στη ΝΕΤ και ταξιδεύει τους τηλεθεατές στη Μαγαδασκάρη η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη, μετά την περιπέτεια της υγείας της.

Το δελτίο Τύπου της Μάγιας Τσόκλη:

«Υπάρχει μια νησιωτική χώρα, νότια του ισημερινού και απέναντι από τις ακτές της Αφρικής, που βρέχεται από τα νερά του Ινδικού Ωκεανού. Αποκόπηκε από την Μαύρη Ήπειρο πριν από 160 εκατομμύρια χρόνια για να γίνει το καταφύγιο μιας μοναδικής στο πλανήτη ενδημικής χλωρίδας και πανίδας.

Παλιά αποικία που κέρδισε την ανεξαρτησία της για να βουτήξει σε έναν κυκεώνα πολιτικών κρίσεων, με πλούσια εδάφη, ατελείωτες αμμώδεις παραλίες, μυρωδάτη βανίλια, καφέ, και γαρίφαλο, παραδειγματικά χαμογελαστούς πλην όμως πάμφτωχους κατοίκους, 18 διαφορετικές εθνότητες που διατηρούν τις παραδόσεις τους, είναι το όνειρο κάθε ταξιδιώτη αλλά και όλων των παιδιών που ανακάλυψαν χάρη σε 4 φυγάδες πιγκουίνους και τρεις ταινίες κινουμένων σχεδίων, ποια άλλη; Τη Μαδαγασκάρη!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ