Ο Γιώργος Μαργαρίτης στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για δύο ακόμη Σάββατα - iefimerida.gr

Ο Γιώργος Μαργαρίτης στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για δύο ακόμη Σάββατα

Ο Γιώργος Μαργαρίτης στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για δύο ακόμη Σάββατα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λόγω της εξαιρετικής επιτυχίας που έχει το πρόγραμμα του «Ένας αιώνας λαϊκό τραγούδι», οι εμφανίσεις του Γιώργου Μαργαρίτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο παρατείνονται για δύο ακόμη Σάββατα

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής θα εμφανιστεί δύο Σάββατα επιπλέον των προγραμματισμένων, δηλαδή στις 23 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου ενώ μετά την περιοδεία του στην Αμερική θα είναι και πάλι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από τις 23 Μαρτίου.

Με τίτλο «Ένας αιώνας λαϊκό τραγούδι» ο λαϊκός τραγουδιστής μας ταξιδεύει με ρεμπέτικα του Βαμβακάρη, του Παπαϊωάννου και του Τσιτσάνη μέχρι τις ερωτικές μπαλάντες των Σούκα, Άκη Πάνου, Νικολόπουλου και Μαχαιρίτσα, με ένα δεκαμελές επιτελείο συνεργατών.

Σε περίοδο ερμηνευτικής ωριμότητας ο Γιώργος Μαργαρίτης στις τέσσερις εμφανίσεις του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, τραγουδά ένα ρεπερτόριο που εκπλήσσει και συγκινεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ένα πρόγραμμα για παλιές αγάπες για νέους έρωτες και διαχρονικές αμαρτίες . Ένα πρόγραμμα φωτεινό διονυσιακό γεμάτο ερμηνευτικές εκπλήξεις.

Μαζί του τραγουδούν: Ανδρέας Λάφης Νόνικα Μαλκουτζή, Βάλια Τσιργιώτη.

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιώργος Παγιάτης πιάνο ,ακορντεόν

Δημήτρης Λιόλιος μπουζούκι Κυριάκος Κοντάκος βιολί Αλέκος Χαραλαμπίδης πλήκτρα Κωνσταντίνος Πέτας μπάσο Κώνσταντίνος Βλάχος κιθάρα Φώτης Σέρφας τύμπανα και ο Άγγελος Σφακιανάκης μπαγλαμάς ,κρουστά

Η επιμέλεια προγράμματος είναι των Κώστα Μπαλαχούτη και Άγγελου Σφακιανάκη.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Λεωφόρος Συγγρού 143 Νέα Σμύρνη Αθήνα, τηλ: 2109315600
Παραστάσεις: Σάββατο 9, 16, 23 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 24:00 προσέλευση στις 10:45
Τιμές: Μπαρ 10 € είσοδος, ποτό 5 €, Τραπέζι ποτό 20 € Φιάλη κρασί από 60 €/2 άτομα, ουίσκι 120 €/ 4 άτομα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ