Στην αγορά το πρώτο πτυσσόμενο σκούτερ, σε μέγεθος βαλίτσας - iefimerida.gr

Στην αγορά το πρώτο πτυσσόμενο σκούτερ, σε μέγεθος βαλίτσας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έλλειψη χώρων στάθμευσης αλλά και ο τυχαίος και συχνά ανορθόδοξος τρόπος που επιλέγουν οι μοτοσικλετιστές να σταθμεύσουν τα μηχανάκια τους στους δρόμους και τα πεζοδρόμια των μεγαλουπόλεων αποτελούν ένα βασικό κίνητρο δημιουργίας πρωτοποριακών και καινοτόμων οχημάτων που διευκολύνουν οδηγούς αλλά και πεζούς.

Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα Andro δημιούργησε ένα ηλεκτρικό πτυσσόμενο σκούτερ, το λεγόμενο Moveo, το οποίο διπλώνει στα δύο και μεταφέρεται σαν βαλίτσα από τον χρήστη. Με βασικό σκοπό την ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον μεταφορικών μέσων, η ομάδα ανέπτυξε ένα πρωτότυπο σκούτερ το οποίο είναι εύκολο στη χρήση και ακόμα ευκολότερο στο παρκάρισμα.

To Moveo ζυγίζει 25 κιλά, έχει τελική ταχύτητα των 45 χλμ/ώρα και μια μπαταρία η οποία αποδίσει 35 χιλιόμετρα ανά φόρτιση (που διαρκεί 1 ώρα), ενώ η τιμή του ξεκινά από 3.000-4.800 δολάρια.

Στην αγορά το πρώτο πτυσσόμενο σκούτερ, σε μέγεθος βαλίτσας | iefimerida.gr 0
Στην αγορά το πρώτο πτυσσόμενο σκούτερ, σε μέγεθος βαλίτσας | iefimerida.gr 1
Στην αγορά το πρώτο πτυσσόμενο σκούτερ, σε μέγεθος βαλίτσας | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ