Τα καλά λόγια του επίτιμου Μητσοτάκη για τον Στουρνάρα και το ... απρόσεχτο γκαρσόνι - iefimerida.gr

Τα καλά λόγια του επίτιμου Μητσοτάκη για τον Στουρνάρα και το ... απρόσεχτο γκαρσόνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν μέσω ενός γεύματος στις Βρυξέλλες ενημερώθηκε ο Γιάννης Στουρνάρας για τους επαίνους του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και πριν προλάβει να εκφράσει τη χαρά του ένας κρότος διέκοψε κάθε συνομιλία.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ και τον Γιώργο Παπαχρήστο, ο υπουργός γευμάτιζε με στελέχη της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας όταν τον ενημέρωσαν για τις θετικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η χαρά του υπουργού διεκόπη όμως απότομα, όταν ακούστηκαν πιάτα και ποτήρια να σπάνε με θόρυβο από το διπλανό τραπέζι, ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Γυρνώντας είδαν ένα μάλλον απρόσεχτο γκαρσόνι που μόλις του είχε πέσει ο δίσκος στο πάτωμα. «Να, κάπως έτσι σου βγαίνει το όνομα», παρατηρεί ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Γιάννης Στουρνάρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη προκειμένου να του εκφράσει τις ευχαριστίες του για την στήριξη που του παρέχει σε αυτή την καθοριστική στιγμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ