Κρίσιμη σύσκεψη των αγροτών στην Λάρισα - iefimerida.gr

Κρίσιμη σύσκεψη των αγροτών στην Λάρισα

Σύσκεψη  των αγροτών στην Λάρισα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάλεσμα για σύσκεψη απηύθυναν οι αγρότες της Λάρισας, προκειμένου να γίνει ένας συντονισμός στη δράση των αγροτικών κινητοποιήσεων, με το πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Αγροτών να δίνει το «παρών», ενώ οι αγρότες σε Κρήτη, Καβάλα και Δράμα, έχουν ήδη εξαγγείλει κινητοποιήσεις.

Πέρα από τα μπλόκα των τρακτέρ στον κόμβο Νίκαιας, οι κρητικοί αγρότες θα προχωρήσουν σε συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων σε όλους τους νομούς του νησιού έως τις 18 Φεβρουαρίου, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να ανηφορίσουν προς την Αθήνα.

Η στάση της κυβέρνησης


Από την πλευρά της, η κυβέρνηση προειδοποίησε τους αγρότες ότι στενεύουν τα περιθώρια ενώ πιστεύει ότι θα αρχίσει να διαλύεται η έντονη κινητικότητα στα μπλόκα, με τον υπουργό Ανάπτυξης Μάξιμο Χαρακόπουλο να καλεί τους αγρότες να αποχωρήσουν από τα μπλόκα, δηλώνοντας : «Οι αγρότες έχουν τα δίκια τους. Η χώρα, όμως, βρίσκεται στο "καλαπόδι" του μνημονίου. Θέλω να ζητήσω από τους αγρότες να κατανοήσουν ότι εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο, κάθε δυνατότητα που είχαμε για να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ