Νέα τάση στο ΠΑΣΟΚ - Μυστική συνάντηση 12 βουλευτών - iefimerida.gr

Νέα τάση στο ΠΑΣΟΚ - Μυστική συνάντηση 12 βουλευτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μυστική συνάντηση 12 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ έλαβε χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, την Παρασκευή στις 2:00 μμ σε δικηγορικό γραφείο στη Χαριλάου Τρικούπη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές: Γιάννης Μανιάτης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Τάκης Ρήγας, Σίμος Κεδίκογλου, Εύη Χριστοφιλοπούλου και οι κομματικοί: Χρήστος Πρωτόπαππας, , Γιάννης Δατσέρης, Πάνος Μπεγλίτης, Αθηνά Δρέττα, Γιάννης Σιακαντάρης και Χρήστος Δερβένης από ΙΣΤΑΜΕ, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν προσεγγιστεί και άλλοι με σκοπό τη διεύρυνση της συνάντησης και τη μεταφορά της από βδομάδα σε δημόσιο χώρο.

Όπως ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης «Δεν γίνεται σε ένα ΠΑΣΟΚ ωραιοποίησης και αριστερόστροφης λογικής, τη στιγμή που το Κέντρο το καταλαμβάνει ο Σαμαράς.»

Η κίνηση αυτή, μάλλον θα μετεξελιχθεί σε επίσημη τάση με πιθανή ονομασία «σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία» και όπως αναφέρθηκε ευελπιστούν να καταστεί κυρίαρχη στο μέλλον, ενώ τονίστηκε ότι θα πρέπει να δοθεί δυναμική στις μεταρρυθμίσεις με προοδευτική κατεύθυνση και ότι η συμμετοχή ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση πρέπει να σηματοδοτεί ακριβώς αυτό. «Σε γνώση Βενιζέλου αλλά δεν είμαστε μαγαζάκι του Βενιζέλου» όπως αναφέρθηκε χαρακτηρηστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ