Στα «σκαριά» το πρώτο iWatch της Apple; - iefimerida.gr

Στα «σκαριά» το πρώτο iWatch της Apple;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με μαρτυρία πρώην εργαζομένου στην Apple, στα «σκαριά» βρίσκεται το νέο blockbuster προϊόν που θα αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού στη διεθνή αγορά, όπως συνέβη άλλοτε με το iPhone. Το ευφυές ρολόι της Apple θα έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με τις συσκευές iPhones μέσω bluetooth.

Το εν λόγω προϊόν θα καλύψει ένα σημαντικό κενό στο οικοσύστημα της Apple, αναφέρει ο ειδικός σε ζητήματα interface Μπρους Τονιατσίνι, ο οποίος βοήθησε στην ανάπτυξη του γραφικού περιβάλλοντος του πρώτου Macintosh, τονίζοντας ότι η πληροφορία δεν προέρχεται εκ των έσω, αλλά είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας και της γνώσης που έχει από τη νοοτροπία της εταιρείας τόσο όσον αφορά τη λογική των προϊόντων όσο και τα προβλήματα αλλά και την εκμετάλλευση των ευκαιριών που δίνει η αγορά.

Προβλέπει ότι το ρολόι θα φορτίζει ασύρματα, θα έχει καμπυλοειδή οθόνη και θα ελέγχεται μέσω του φωνητικού συστήματος Siri, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με μία εφαρμογή που θα ξεκλειδώνει την οθόνη του τηλεφώνου από ορισμένη απόσταση, αλλά και θα βοηθάει το χρήστη να εντοπίσει το τελευταίο όταν δεν το βρίσκει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple ρολόι bluetooth iWatch ευφυές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ