Παρέμβαση Μητσοτάκη υπέρ Τσάρου-Χωρίς Στουρνάρα δεν υπάρχει κυβέρνηση - iefimerida.gr

Παρέμβαση Μητσοτάκη υπέρ Τσάρου-Χωρίς Στουρνάρα δεν υπάρχει κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα στήριξης υπέρ του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στέλνει ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση χωρίς Στουρνάρα.

Όπως αποκαλύπτουν τα «Παραπολιτικά» ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες τόνισε ότι η επιλογή Στουρνάρα στην θέση του υπουργού Οικονομικών αποτελεί μονόδρομο και «μακάρι να είχαμε δέκα σαν αυτόν»

Η παρέμβαση του αυτή έρχεται σε μια περίοδο που ο τσάρος της οικονομίας δέχεται σειρά επιθέσεων από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που προέρχονται κυρίως από την λεγόμενη «Καραμανλική» πτέρυγα άλλα και από τον χώρο της γνωστής ως «λαϊκής δεξιάς».

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εκτιμά ότι υπάρχει άμεση ανάγκη να τοποθετηθεί υπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τα έσοδα και ο Γιάννης Στουρνάρας να επικεντρωθεί στα υπόλοιπα καθήκοντά του.

«Αν δεν αποκτήσουμε φορολογική πολιτική κι αν δεν καταπολεμήσουμε την σταδιακά και αποτελεσματικά την φοροδιαφυγή, δεν υπάρχει πιθανότητα να αναρρώσει η Ελλάδα».

ΟΙ τοποθετήσεις αυτές έρχονται λίγες ημέρες πριν από την παρουσίαση του βιβλίου του που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς θα αναφέρεται στα πεπραγμένα της κυβέρνησής του την περίοδο 1990-1993.

Την ίδια ώρα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στηρίζει τον Γιάννη Στουρνάρα με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM. «Έχει δίκιο ο Μητσοτάκης,ο Στουρνάρας κάνει καλά τη δουλειά του» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ