Κακοκαιρία και σήμερα-Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - iefimerida.gr

Κακοκαιρία και σήμερα-Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυρές βροχοπτώσεις προβλέπει η Εθνική μετεωρολογική υπηρεσία στη δυτική και νότια Ελλάδα, και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στη Θράκη ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Ελλάδας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές στην Ήπειρο και στη δυτική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία , σύμφωνα με την ιστοσελίδα weather, θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 0 έως 13 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 13 στη δυτική Ελλάδα, 4 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 4 έως 18 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα κεντρικά και βόρεια ορεινά η θερμοκρασία θα κυμανθεί 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα δυτικά – νοτιοδυτικά, με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι νοτιοδυτικοί, 4 έως 7 μποφόρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ