Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε φοιτητής στα Γιάννενα - iefimerida.gr

Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε φοιτητής στα Γιάννενα

Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε φοιτητής στα Γιάννενα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην πόλη των Ιωαννίνων εντοπίστηκε φοιτητής. Τον νεαρό εντόπισε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού ύστερα από έκκληση των γονιών του οι οποίοι αδυνατούσαν να τον εντοπίσουν στο τηλέφωνο τις δύο τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr τον φοιτητές του πανεπιιστημίου Ιωαννίνων που καταγόταν από την Πέλλα, προσπαθούσαν, μάταια, να εντοπίσουν οι γονείς του τις δύο τελευταίες ημέρες.

Σε μια ύστατη προσπάθεια, οι γονείς του 26χρονου απευθύνθηκαν στην ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος και της ζήτησαν να το επισκεφθεί. Η γυναίκα όταν άνοιξε το διαμέρισμα αντίκρισε νεκρό το νεαρό.

Βάσει των πρώτων πληροφοριών δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, φως στα αίτια του θανάτου του νεαρού αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ