Οι γιατροί στείρωσαν, παρά τη θέλησή της, την 9χρονη που έγινε μάνα - iefimerida.gr

Οι γιατροί στείρωσαν, παρά τη θέλησή της, την 9χρονη που έγινε μάνα

Οι γιατροί στείρωσαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απίστευτη καταγγελία ότι οι γιατροί, χωρίς να την ρωτήσουν και παρά τη θέλησή της στείρωσαν την 9χρονη στο Μεξικό που γέννησε ένα κοριτσάκι πριν μερικές μέρες, έκανε η μητέρα της ανήλικης.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η μητέρα της 9χρονης κατήγγειλε τη στείρωση της κόρης της που έγινε παρά το γεγονός ότι η ίδια προέβαλλε αντιρρήσεις σε τοπική οργάνωση προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Παράλληλα, αναφέρει πως στράφηκε κατά της διοίκησης του νοσοκομείου στο οποίο η κόρη της έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Βιαστής ο πατριός;

Αρχικά είχε ακουστεί ότι πατέρας του παιδιού της 9χρονης ήταν ένας 17χρονος. Ωστόσο διατύπώνονται υπόνοιες ότι η εγκυμοσύνη της ανήλικης ήρθε ως αποτέλεσμα βιασμού της από τον πατριό της. Για το λόγο αυτό οι γιατροί έκαναν τεστ DNA και σε άλλους συγγενείς της μικρής.

Γείτονες της μικρής ανέφεραν πως ο πατριός της μικρής τη χτυπούσε, κοιμόταν μαζί της στο ίδιο κρεβάτι και έκανε μαζί της μπάνιο.

Η μικρή έχει ακόμη 10 αδέρφια, ενώ είναι αυτή που φροντίζει την οικογένεια. Δεν πηγαίνει σχολείο και της έχουν αναθέσει το μαγείρεμα και τη φροντίδα του σπιτιού για όλη την οικογένεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ