Εντυπωσιακές σκηνές στον Ήλιο - iefimerida.gr

Εντυπωσιακές σκηνές στον Ήλιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χθες το πρωί, μια τεράστια έκρηξη συνέβη στον Ήλιο δημιουργώντας μια τεράστια ηλιακή καταιγίδα και έκρηξη σωματιδίων μεγάλης ενέργειας.

Η NASA έδωσε στην διασημότητα βίντεο με το εντυπωσιακό θέαμα και σχολιάζεται: «σαν ένα σιντριβάνι πλάσματος που εκτοξεύεται από την ηλιακή επιφάνεια, απλώνεται παντού και συνθλίβεται πάλι στην επιστροφή του. Το βίντεο δείχνει ένα σκοτεινό, σχετικά ψυχρό υλικό να συνθλίβεται στην επιφάνεια του ήλιου, καθώς έλκεται από την μαζική βαρύτητα του άστρου.

Για να καθησυχάσει όποιους ανησυχούν για πιθανή ακτινοβολία εξαιτίας των φαινομένων, η οργάνωση Atlantic Wire δήλωσε ότι λόγω της θέσης του Ήλιου την δεδομένη στιγμή, ραδιενέργεια δεν θα έχει καμία σημαντική επίπτωση όταν θα φτάσει στον πλανήτη μας την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ