JOY: Η νέα τηλεοπτική πρόταση του ΣΚΑΪ [βίντεο] - iefimerida.gr

JOY: Η νέα τηλεοπτική πρόταση του ΣΚΑΪ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα εκπομπή κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο ΣΚΑΪ. Στο JOY, που φιλοδοξεί να γίνει «ένα ζωντανό δίωρο video clip της σημερινής ζωής στην Ελλάδα», πρωταγωνιστές θα είναι τα ίδια τα θέματα του όπως θα τα παρουσιάζουν οι έμπειροι δημοσιογράφοι του.

Στα πιο χαλαρά απογεύματα της εβδομάδας, αυτά του Σαββάτου και της Κυριακής, το JOY θα προσφέρει γυναικεία ενημέρωση, προτάσεις για μόδα, ομορφιά, μαγειρική, οικιακή οικονομία, υγεία, διατροφή, fitness, cinema, θέατρο, βόλτες στην πόλη για hipsters και οικογένειες ενώ θα μας συστήνει ανθρώπους που αξίζει να γνωρίσουμε, ανθρώπους που έχουν μια ιστορία να διηγηθούν και μια εμπειρία να μοιραστούν, «επώνυμους» και «ανώνυμους».

Φυσικά η μαγειρική έχει ξεχωριστή θέση στο JOY. Ο Γιάννης Αποστολάκης και οι καλύτεροι Έλληνες food bloggers θα προτείνουν συνταγές γι' αυτούς που ξέρουν να μαγειρεύουν και γι αυτούς που πάντα ήθελαν να μάθουν αλλά δεν το τολμούσαν.

Παραγωγός: Δημήτρης Αργυρόπουλος
Chief editor: Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Συντελεστές:
Θανάσης Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Αποστολάκης, Μαίρη Γεωργού, Πάνος Ζόγκας, Νίκη Κάρτσωνα, Λευτέρης Λαμπράκης, Αννούσα Μελά, Μίνα Μπιράκου, Ρομίνα Ξυδά, Αριάννα Παπαγιάννη, Γεωργία Παντελέ, Αφροδίτη Πατρικίου, Χριστίνα Πολίτη, Νέλλυ Σκουφάτογλου, Μάσα Φασούλα

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣKAΪ τηλεοπτική εκπομπή JOY
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ