Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Κωνσταντοπούλου για την υπόθεση των βιασμών - iefimerida.gr

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Κωνσταντοπούλου για την υπόθεση των βιασμών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Κωνσταντοπούλου για την υπόθεση των βιασμών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Φεμινιστική Πρωτοβουλία πραγματοποίησε κινητοποίηση διαμαρτυρίας έξω από τον Άρειο Πάγο κατά της βουλευτή και του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωσταντοπούλου για την υπόθεση του «βιαστή με την τυρόπιτα».

Πως δρούσε ο δράστης

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με τη δικογραφία βίαζε τουρίστριες αφού προηγουμένως τους έδινε τυρόπιτες στις οποίες είχε βάλει αλκοόλ και υπνωτικό. Ο δράστης είχε χτυπήσει το 2005 και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση πέντε ετών χωρίς ελαφρυντικά για τον βιασμό μόνο μίας τουρίστριας από την βόρεια Ευρώπη.

Όπως ανφέρει και το «Εθνος» οι επικριτές της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζουν ότι προσπάθησε επανειλημμένα να μπλοκάρει και να παρατείνει τη διαδικασία, με τέσσερις αιτήσεις εξαίρεσης τριών δικαστών, ενός ενόρκου και ενός εισαγγελέα, ενώ υποστηρίζει πως υπάρχει μεροληψία εξαιτίας της απόρριψης των ελαφρυντικών του πελάτη της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ