Συγκινεί το βίντεο για την ελληνική ιθαγένεια που παίζεται σε όλα τα κανάλια [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκινεί το βίντεο για την ελληνική ιθαγένεια που παίζεται σε όλα τα κανάλια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μόλις 4,5 ετών Λούκα Μπιλανισβίλι είναι ένας από τους μικρούς πρωταγωνιστές μίας πολύ τρυφερής διαφήμισης που ετοίμασε η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό στο θέμα της χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που είναι μόλις ένα από τα πολλά που κυκλοφορούν, δείχνει το παιδάκι να τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά το αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι των παιδιών «Ρούντολφ το ελαφάκι» και στη συνέχεια εμφανίζεται το μήνυμα «Ποιος πραγματικά θα ήθελε αυτό το παιδί στο περιθώριο;».

Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας είναι: «Τα παιδιά των μεταναστών που έχουν φέρει τα παιδιά τους στην Ελλάδα δικαιούνται την Ελληνική ιθαγένεια» και είναι μία πραγματικά πολύ σημαντική προσπάθεια που έχει συγκινήσει πανελλαδικά το τηλεοπτικό κοινό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ