Ισόπαλη η εθνική μας με το Εκουαδόρ - iefimerida.gr

Ισόπαλη η εθνική μας με το Εκουαδόρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, η εθνική μας μπροστά σε 30.000 ομογενείς ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1, με την αντίστοιχη του Εκουαδόρ σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη.

Η εθνική ομάδα η οποία αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου , έπαιξε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας με τον Τζιόλη και ενθουσιάζοντας τους ομογενείς που είχαν κατακλύσει το γήπεδο.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, αγωνίστηκε με διάταξη 4-3-3, με τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δοκιμάστηκε ο Μανιάτης από τα δεξιά και ο Λουκάς Βύντρα στα αριστερά, ενώ Κ.Παπαδόπουλος και Βασίλης Μόρας συμπλήρωναν το καρέ της αμυντικής μας γραμμής. Στο κέντρο ο Τζιόλης, που ήταν και ο σκόρερ της εθνικής μας, ξαναγωνίστηκε σε ρόλο σκούπας μπροστά από τα στόπερ ενώ Φωτάκης και Καφές τον πλαισίωναν. Η επιθετική τριάδα αποτελούταν από τους Χριστοδουλόπουλο και Κονέ στα άκρα και τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Οι διεθνείς μας δεν φάνηκαν να έχουν ιδιαίτερη διάθεση να φορτσάρουν σε αυτό το τελευταίο ραντεβού της χρονιάς, αλλά είχαν σίγουρα όρεξη να ευχαριστήσουν τους χιλιάδες ομογενείς που κατέκλυσαν το γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο, η εθνική μας πίεζε και γέμιζε τους χώρους σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και αυτή η πίεση έφερε αποτελέσματα. Σε μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη, που σέντραρε στην καρδιά της άμυνας, ο Τζιόλης πετάχτηκε πιο δυνατά από τους αμυντικούς του Εκουαδόρ και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα στο 16'. Το ημίχρονο συνεχίστηκε με κάποια μακρινά σουτ, χωρίς να ανησυχούν ιδιαίτερα και τους τερματοφύλακες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εθνική μας ομάδα κατέβασε τους ρυθμούς, γιατί και οι παίκτες προέρχονταν από μια πολύ δύσκολη χρονιά. Προσπάθησε να διατηρήσει το αποτέλεσμα και να σημειώσει την πρώτη της νίκη επί αμερικανικού εδάφους, αλλά στο 56' ο Μεντέζ άδειασε πολύ όμορφα τους Μανιάτη και Φωτάκη, σέντραρε στον Ερασό και ισοφάρισε για την εθνική του Εκουαδόρ. Στην συνέχεια έπεσε κι άλλο ο ρυθμός του παιχνιδιού και ο Φερνάντο Σάντος προχώρησε σε πολλές αλλαγές και δοκίμασε διάφορα σχήματα και πρόσωπα στην εθνική μας. Ένα χαμένο πλασέ του Σωτήρη Νίνη, που είχε περάσει ως αλλαγή, στο 88' ήταν ότι συναρπαστικότερο προσέφερε η συνέχεια του αγώνα.

Η φετινή χρονιά κλείνει με την εθνική μας να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου μας για τα προκριματικά του Euro 2012, και βρίσκεται επίσης στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας εν' όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κλείνοντας μια πολύ καλή χρονιά για τα εθνικά μας χρώματα. Το επόμενο ραντεβού της εθνικής μας είναι στις 2/9 στο Τελ-Αβίβ που θα αγωνιστεί εναντίον του Ισραήλ και στις 6/9 εναντίον της Λετονίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ