Citroen Τechnospace: Όταν η Picasso γίνεται Τechnospace - iefimerida.gr

Citroen Τechnospace: Όταν η Picasso γίνεται Τechnospace

Citroen Τechnospace: Όταν η Picasso γίνεται Τechnospace
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να ονομάζεις τα πολυμορφικά σου Picasso, όπως έχει κάνει εδώ και κάποια χρόνια η Citroen, δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο, ενώ γεγονός είναι ότι η συγκριμένη επωνυμία είναι τόσο επιτυχημένη όσο και χαρακτηριστική.

Το θέμα είναι αν θα χρησιμοποιηθεί και στη νέα γενιά των MPV της γαλλικής εταιρείας, η πρώτη προσέγγιση της οποίας θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα -στη Γενεύη- ενώ λίγο αργότερα, το δεύτερο εξάμηνο του 2013 θα ξεκινήσουν και οι πωλήσεις της.

Το concept αυτό ονομάζεται Technospace, ξεχωρίζει με το σχεδιασμό του αμαξώματός του αλλά και με το τρισδιάστατο look των φωτιστικών του. Παράλληλα κάτι ακόμα που προσέχεις είναι το ύψος του (1,63 μέτρα), που αναλογικά είναι αρκετά πιο μεγάλο σε σχέση με αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα αυτοκίνητο, ακόμα και πολυμορφικό, με μήκος που μόλις ξεπερνά τα 4,40 μέτρα.

Οι Γάλλοι πάντως υπόσχονται πως έχουν εκμεταλλευθεί έξυπνα και σωστά το χώρο στο εσωτερικό του Technospace, ενώ ενδεικτικό γι αυτό είναι και το μεγάλο πορτμπαγκάζ των 530 λίτρων.

Μεγάλη, 12 ιντσών για την ακρίβεια, είναι και η οθόνη αφής που ξεχωρίζει στο εσωτερικό κι επιτρέπει την επικοινωνία του οδηγού και των επιβατών με τα διάφορα συστήματα του αυτοκινήτου.

Η βάση του νέου πολυμορφικού της Citroen είναι το νέο πλαίσιο (EMP2) του ομίλου της PSA, που βοηθά στη μείωση του βάρους και κατά συνέπεια τόσο στον περιορισμό της κατανάλωσης όσο και των εκπομπών CO2. Μάλιστα το τελευταίο νούμερο, για την πιο καθαρή εκδοχή του Technospace θα είναι μόλις 98 γραμμάρια το χιλιόμετρο.

Citroen Τechnospace: Όταν η Picasso γίνεται Τechnospace  | iefimerida.gr 0
Citroen Τechnospace: Όταν η Picasso γίνεται Τechnospace  | iefimerida.gr 1
Citroen Τechnospace: Όταν η Picasso γίνεται Τechnospace  | iefimerida.gr 2
Citroen Τechnospace: Όταν η Picasso γίνεται Τechnospace  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ