Γελάνε μαζί της-«Φούλαρε» με κολαγόνο και μπότοξ η Λόχαν πριν συναντήσει τον Γούντι Άλεν [εικόνες] - iefimerida.gr

Γελάνε μαζί της-«Φούλαρε» με κολαγόνο και μπότοξ η Λόχαν πριν συναντήσει τον Γούντι Άλεν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tσιτωμένη από το μπότοξ και με χείλια φουσκωμένα από τις ενέσεις κολλαγόνου εμφανίσθηκε η Λίντσεϊ Λόχαν στο λαμπερό amFar Gala που σηματοδοτεί την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Οι οικονομιές δυσκολιές (σ.σ. που την ανάγκασαν να επιστρέψει στο εφηβικό της δωμάτιο) και οι δικαστικές της περιπέτειες (σ.σ. είναι και πάλι ένα βήμα από την φυλακή) είχαν γράψει στο προσωπό της 26χρονης σταρ.

Αλλά δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να εμφανισθεί σε κακά χάλια σε μια τόσο σημαντική φιλανθρωπική εκδήλωση. Η οποία αποτελεί και την μοναδική ευκαιρία της να βρεθεί δίπλα σε καλεσμένους όπως οι Γούντι Άλεν, Τζάνετ Τζάκσον, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Χάιντι Κλουμ.

Οπότε, όπως είναι προφανές από τις φωτογραφίες και τα σχετικά δημοσιεύματα, η Λόχαν αποφάσισε να κάνει ολικό «ρεκτιφιέ» με πακέτο από μπότοξ και ενέσεις κολλαγόνου.

Κρίμα που δεν σκέφτηκε ότι αυτά δεν τα κάνεις την μέρα της εκδήλωσης, καθώς το αποτέλεσμα ήταν όλοι να σχολιάζουν το πόσο τσιτωμένο ήταν το δέρμα του προσώπου της και, ταυτόχρονα, πόσο φουσκωμένα ήταν τα χείλια της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ