Μέλη της Χρυσής Αυγής κυκλοφορούσαν με όπλο, γκλοπ και μαχαίρια - iefimerida.gr

Μέλη της Χρυσής Αυγής κυκλοφορούσαν με όπλο, γκλοπ και μαχαίρια

Μέλη της Χρυσής Αυγής κυκλοφορούσαν με όπλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστυνομικοί σταμάτησαν για έναν τυπικό έλεγχο ένα ΙΧ όπου επέβαιναν δύο νεαροί και μία γυναίκα και τελικά βρέθηκαν μπροστά σε δύο οπαδούς – μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους όπλο και μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους» πρόκειται για έναν 26χρονο και έναν 18χρονο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ένα πιστόλι τύπου zastava με τέσσερα φυσίγγια, πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη.

Στο αυτοκίνητο πάντως δεν βρέθηκε κάτι που να τους συνδέει με την Χρυσή Αυγή, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα πρόκειται για γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Κορίνθου.

Η σύλληψη των νεαρών έγινε το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν οι δύο νεαροί και μία 38χρονη γυναίκα με κατεύθυνση προς την Κορινθία. Στη γωνία Ιεράς Οδού και Καραϊσκάκη, ένα μπλόκο της αστυνομίας σταμάτησε το ΙΧ για έλεγχο και οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω στον 26χρονο ένα πιστόλι τύπου zastava οπλισμένο με 4 φυσίγγια. Στο αυτοκίνητο βρήκαν ένα πτυσσόμενο γκλομπ καθώς και ένας σουγιάς 14 εκατοστών. Στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε ένας σουγιάς 13,5 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο γκλομπ και μια κουκούλα τύπου φουλ φέις. Η γυναίκα προέκυψε «καθαρή», αλλά στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης δύο κράνη μαύρου χρώματος χωρίς το πλαστικό κάλυμμα.

Από την έρευνα προέκυψε πως ο 18χρονος στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook έχει βάλει «πρωτοσέλιδο» τις συγκρούσεις χρυσαυγιτών - αστυνομίας έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου, όπου κρατούνται μετανάστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ