Toyota GT86: Σε λίγο και χωρίς οροφή - iefimerida.gr

Toyota GT86: Σε λίγο και χωρίς οροφή

TOYOTA GT86: Σε λίγο και χωρίς οροφή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τολμηρή και επιτυχημένη η κίνηση της Toyota με το νέο της σπορ μοντέλο το GT86, ενώ παρατηρώντας το ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η μεγάλη ιαπωνική εταιρεία θα παρουσίαζε σύντομα και μια ανοιχτή έκδοχή του. Μια πρώτη προσέγγιση της οποίας είναι αυτό το σκαρίφημα, ενώ στην (σχεδόν) τελική του μορφή το GT86 roadster θα υπάρχει στο Σαλόνι της Γενεύης σε περίπου ένα μήνα από τώρα.

Το ανοιχτό GT86 θα μοιράζεται φυσικά τα πάντα με το κουπέ, η ακαμψία του θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, ενώ ιδιαίτερα ποιοτική θα είναι και η μαλακή του οροφή.

Γεγονός είναι πάντως πως την Toyota την πρόλαβαν κάποιες εταιρείες βελτιώσεων, όπως η αμερικανική Cartel, που έχουν ήδη παρουσιάσει εκδόσεις του GT86 χωρίς οροφή. Πιο συγκεκριμένα χωρίς καθόλου οροφή, μιας και τα ανοιχτά GT86 της Cartel (στις ΗΠΑ πάντως το σπορ Toyota κυκλοφορεί ως Scion) είναι σκληροπυρηνικά roadster και ως τέτοια δεν χρειάζονται καν το οποιοδήποτε κάλυμμα για τους επιβάτες τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ