Σοκ από την χαμένη συνέντευξη Χίτσκοκ- «Το Ψυχώ είναι κωμωδία. Ελπίζω να μην το πάρει κανείς σοβαρά» - iefimerida.gr

Σοκ από την χαμένη συνέντευξη Χίτσκοκ- «Το Ψυχώ είναι κωμωδία. Ελπίζω να μην το πάρει κανείς σοβαρά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σπάνια συνέντευξη του Άλφρεντ Χίτσκοκ που ήρθε μόλις στην δημοσιότητα έρχεται να ανατρέψει ότι πιστεύαμε τόσες δεκαετίες για το Ψυχώ.

«Το Ψυχώ είναι ένα μεγάλο αστείο. Ελπίζω να μην το πάρει κανείς στα σοβαρά. Στόχος μου εξαρχής ήταν να κάνω τον θεατή να ουρλιάξει, να γελάσει και να περάσει καλά». Αυτό φέρεται να δηλώνει ο μετρ του τρόμου στα πλαίσια συνέντευξης που είχε δώσει στην τηλεοπτική εκπομπή Monitor και η οποία περιέχεται στο audiobook Alfred Hitchcock: In His Own Words που μόλις κυκλοφόρησε.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του βιβλίου, που μίλησε στην βρετανική εφημερίδα Telegraph «Οι πραγματικές προθέσεις του Άλφρεντ για το Ψυχώ ήταν να είναι κωμικό και όχι τρομακτικό. Και το τελευταίο πράγμα που περίμενε είναι ότι, 30 χρόνια μετά τον θανατό του, αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ