«Ριζώνει» στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι - Ανανέωσε μέχρι το 2018 - iefimerida.gr

«Ριζώνει» στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι - Ανανέωσε μέχρι το 2018

«Ριζώνει» στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι-Ανανέωσε μέχρι το 2018
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αγαπημένη του ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι τουλάχιστον το 2018 ο Λιονέλ Μέσι, καθώς ανανέωσε και επισήμως τη συνεργασία του με τους «μπλαουγκράνα», ενώ η ρήτρα για όποια ομάδα θελήσει να τον αγοράσει φθάνει τα 250 εκατομμύρια ευρώ.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό και σήμερα μετέβη στα γραφεία της Μπαρτσελόνα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο έως το 2018 , παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο συμβόλαιό του έληγε το 2016.

Το νέο συμβόλαιο ήταν, βέβαια, αναμενόμενο έπειτα από τις ανανεώσεις συμβολαίων, με βάση την ιεραρχία της Μπαρτσελόνα, του Κάρλες Πουγιόλ και του Τσάβι.

Να σημειωθεί ότι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου πήγε στην Μπαρτσελόνα όταν ήταν 13 χρονών παίζει βασικός σχεδόν από τα 17 του, ενώ όταν λήξει το νέο του συμβόλαιο θα είναι μόνο 31 ετών, στην πιο ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία δηλαδή.

Ούτε λόγος βέβαια για να τον διεκδικήσει κάποια άλλη ομάδα θα πρέπει να καταβάλει τη ρήτρα τω 250 εκατομμυρίων ευρώ που «κοσμεί» το νέο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ