Η Χίλαρι Κλίντον έκλαψε αποχαιρετώντας το υπουργείο Εξωτερικών [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Χίλαρι Κλίντον έκλαψε αποχαιρετώντας το υπουργείο Εξωτερικών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα το απόγευμα η Χίλαρυ Κλίντον έφτασε ακριβώς στις 2.30 στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών για να αποχαιρετίσει τους 70.000 εργαζομένους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Πολλοί από τους εργαζομένους συγκεντρώθηκαν στο αμφιθέατρο για να την τιμήσουν. Ντυμένη με ένα σκουρόχρωμο ρούχο και μαύρο παντελόνι η Χίλαρι χρειάστηκε πέντε λεπτά για να κάνει έναν σύντομο απολογισμό του έργου της και αναφέρθηκε ακόμη και στο τρομοκρατικό χτύπημα στην αμερικανική πρεσβεία στην Αγκυρα που κατέληξε με έναν νεκρό. Φεύγοντας η Χίλαρυ τηλεφώνησε στον Τούρκο ομόλογό της καθώς και στον αμερικανό πρέσβη στην Αγκυρα επιβεβαιώνοντας αυτό που όλοι ξέρουν για εκείνη: ότι μέχρι τέλους κάνει τη δουλειά.

«Θα μου λείψετε και θα σας τηλεφωνώ για να μιλάμε κάπου κάπου» είπε καταχειροκρούμενη η σιδηρά κυρία, με βραχνή φωνή από τη συγκίνηση. Πίσω από τα χοντρά γιαλιά που φοράει μετά το πρόβλημα με την υγεία της η Χίλαρι προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυα συγκίνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ