Θέλει να κρατήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ στη Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς - iefimerida.gr

Θέλει να κρατήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ στη Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς

Θέλει να κρατήσει τον Λάμπαρντ στη Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγή πλεύσης φέρεται να έχει κάνει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς όσον αφορά την παραμονή του Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι, καθώς θέλει να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Αγγλο μέσο.

Ο ιδιοκτήτης των «μπλε», σύμφωνα με την «Daily Mail», έχει αναγνωρίσει πως είναι λάθος να απομακρύνει από την ομάδα τον 34χρονο άσο, ενώ θέλει να ικανοποιήσει και τους οπαδούς των Λονδρέζων, που επιθυμούν διακαώς την παραμονή του Λάμπαρντ. Ο Ρώσος μεγιστάνας, παρά το γεγονός πως βρίσκεται για δουλειές στη Μάλαγα, έχει δώσει εντολή να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τον διεθνή μέσο,όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας.

Ο Λάμπαρντ, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα μετά την επιστροφή του από τραυματισμό έχοντας πετύχει 10 γκολ σε 17 αγώνες της Premier League, έχει σημειώσει 197 τέρματα στη 12ετη καριέρα του με τους «μπλε», ενώ είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ