Οι Koza Mostra βάζουν πλώρη για Eurovision με... μπαγλαμαδάκι - iefimerida.gr

Οι Koza Mostra βάζουν πλώρη για Eurovision με... μπαγλαμαδάκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά προβλήθηκαν χθες τα βίντεοκλιπ των τραγουδιών που διαγωνίζονται για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην φετινή Eurovision. Δυναμικές και φρέσκες προσπάθειες από όλους τους καλλιτέχνες, ωστόσο το κοινό μέχρι τώρα φαίνεται πως προτιμάει «δωρεάν αλκοόλ».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία μόλις δόθηκαν τα τραγούδια στη δημοσιότητα, το διαδίκτυο πήρε φωτιά, ενώ ήδη γίνονται δεκάδες γκάλοπ για να υπολογίσουν τις προτιμήσεις του κοινού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις την πρωτιά μέχρι τώρα κατέχουν οι Koza Mostra και το μπαγλαμαδάκι του Αγάθωνα με το τραγούδι «Alcohol is free» με χιουμοριστικό στίχο και ξεσηκωτικό ήχο. Ακολουθούν η Θωμαΐς Απέργη με το «One Last Kiss», μετά ο Alex Leon με την Georgina και το τραγούδι «Angel» ενώ τελευταία στις προτιμήσεις έρχεται η Αγγελική Ηλιάδη με τις «Χίλιες και μία νύχτες». Μέχρι τον ελληνικό τελικό όμως πολλά μπορεί να συμβούν.

Η ανακοίνωση του τραγουδιού θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου και το πρόγραμμα το οποίο θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ θα περιλαμβάνει πολλές guest εμφανίσεις, όπως Μέλισσες, Ήβη Αδάμου, Demy, Vegas, Κώστας Μαρτάκης, Έλενα Παπαρίζου, ενώ στη σκηνή θα εμφανιστούν και παλιότεροι ξένοι νικητές της Eurovision, όπως ο Ντίμα Μπιλάν, η Ρουσλάνα, ο Αλεξάντερ Ράιμπακ και η Μαρίχα Σερίφοβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ