Ήρθε ο Κονστάντζο, έρχονται και άλλοι… - iefimerida.gr

Ήρθε ο Κονστάντζο, έρχονται και άλλοι…

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα ήρθε στην Αθήνα ο μάνατζερ του Κονστάντζο, για να μιλήσει με τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού και να κλείσουν την μεταγραφή του Κονστάντζο.

Ο Ολυμπιακός, που κινείται δυνατά για το κλείσιμο δυο τερματοφυλάκων για την νέα χρονιά, φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν κλείσει τον Αργεντίνο τερματοφύλακα της Βασιλείας. Αν επιτευχθεί η συμφωνία με τον Κονστάντζο, θα ανακοινωθεί αύριο,και θα είναι για 3 χρόνια έναντι ενός συμβολαίου που θα αγγίζει τα 800.000 ευρώ.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, φαίνεται να πλησιάζει πιο πολύ στο λιμάνι όσο περνάνε οι μέρες, για την θέση του δεύτερου γκολκίπερ. Η εμπειρία του από την προηγούμενη θητεία του στους ερυθρόλευκους, σε συνδυασμό με την αγωνιστική του αξία, φαίνεται να είναι οι καθοριστικοί παράγοντες που θα τον οδηγήσουν για άλλη μια φορά στο προπονητήριο του Ρέντη.

Ο Τζαβέλλας επανήλθε στο προσκήνιο για την αριστερή πλευρά της άμυνας, καθώς γερμανικά μέσα μεταδίδουν ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ. Οι ερυθρόλευκοι, τέλος συνεχίζουν να κοιτάνε με ενδιαφέρον την περίπτωση του Παπασταθόπουλου, που φεύγει από την Μίλαν σαν δανεικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ