Νέες ταινίες Star Wars ετοιμάζει η Walt Disney Company - Η επόμενη έρχεται το 2015 - iefimerida.gr

Νέες ταινίες Star Wars ετοιμάζει η Walt Disney Company - Η επόμενη έρχεται το 2015

Νέες ταινίες Star Wars ετοιμάζει η Disney - Η επόμενη έρχεται το 2015
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσφατα προς μεγάλη χαρά των φαν του Πολέμου των Άστρων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Walt Disney Compan, Μπομπ Ίγκερ, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τις φήμες που έκαναν λόγο για νέες ταινίες Star Wars τα επόμενα χρόνια.

Μιλώντας ζωντανά στις ειδήσεις καλωδιακού καναλιού, ο Ίγκερ δήλωσε, «Υπήρξαν φήμες για νέες ταινίες που είναι σε εξέλιξη, και μπορώ να σας επιβεβαιώσω σήμερα ότι, στην πραγματικότητα, όντως εργαζόμαστε πάνω σε καινούριες ταινίες. Ο ΛάριΚάσνταν και ο Σιμον Κίνμπεργκ ετοιμάζουν ταινίες βασισμένες στους κεντρικούς χαρακτήρες των Star Wars και δεν είναι θα είναι μέρος του συνολικού saga. Έτσι σχεδιάζουν να κάνουν Star Wars VII, VIII και XI περίπου για μια περίοδο έξι ετών ξεκινώντας το 2015, αλλά θα υπάρξουν και μερικές άλλες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν σε αυτό το χρονικό διάστημα»

Η αναφορά του ονόματος του Λόρενς Κάσνταν είναι ίσως το πιο συναρπαστικό μέρος της είδησης. Ο σεναριογράφος των «The Empire Strikes Back» και «Return of the Jedi» αποτελεί τοόνομα - «κλειδί» που θα προσελκύσει το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επερχόμενες ταινίες – εκ των οποίων μία θα είναι επικεντρωμένη στον Yoda σύμφωνα με τις φήμες - θα σηματοδοτήσει την πρώτη σειρά ταινιών που θα έχουν στο επίκεντρο ένα χαρακτήρα κάθε φορά. Όσο για το επόμενο επεισόδιο Star Wars, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ