Ζητείται μάνατζερ για ακατοίκητο νησί με μεσαιωνικό πύργο-Μισθός 23.200 ευρώ το 8μηνο [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Ζητείται μάνατζερ για ακατοίκητο νησί με μεσαιωνικό πύργο-Μισθός 23.200 ευρώ το 8μηνο [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μοναδική ευκαιρία για να απομακρυνθείτε από όλα όσα σας ενοχλούν προσφέρει το Υπουργείο πολιτισμού της Σκοτίας, το οποίο αναζητεί μάνατζερ για το μεσαιωνικό αβαείο που βρίσκεται στο ακατοίκητο νησί Inchcolm.

Ο τυχερός υποψήφιος, ο οποίος θα πληρωθεί και 23.200 ευρώ για τον κόπο του, καλείται να μετακομίσει στο νησί και να παραμείνει εκεί από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο.

Ζητείται μάνατζερ για ακατοίκητο νησί με μεσαιωνικό πύργο-Μισθός 23.200 ευρώ το 8μηνο [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0

Θα ζει -μαζί με ένα ακόμη υπάλληλο- σε ένα καλόγουστο αγροτόσπιτο που βρίσκεται δίπλα στον πύργο και θα έχει την ευθύνη του gift shop, όποτε αξιωθεί να περάσει από εκεί κάποιος επισκέπτης.

Ζητείται μάνατζερ για ακατοίκητο νησί με μεσαιωνικό πύργο-Μισθός 23.200 ευρώ το 8μηνο [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 1

Αν και υπάρχει μια ολόκληρη αποικία από φώκιες για να του κάνει παρέα.

Σύμφωνα με το υπουργείο «Ο μάνατζερ θα πρέπει να φροντίσει να φέρει μαζί του από την στεριά τις απαραίτητες προμήθειες φαγητού. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με ντους, πλυντήριο και κουζίνα. Καθώς επίσης νερό και ηλεκτρικό».

Ζητείται μάνατζερ για ακατοίκητο νησί με μεσαιωνικό πύργο-Μισθός 23.200 ευρώ το 8μηνο [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 2

Όσον αφορά τα μειονεκτήματα, αυτά περιλαμβάνουν την σύνδεση με το ίντερνετ (που είναι αργή και «περιστασιακή», καθώς επίσης και το γεγονός ότι το σήμα της τηλεόρασης διακόπτεται όποτε περάσει από κοντά πλοίο.

Ζητείται μάνατζερ για ακατοίκητο νησί με μεσαιωνικό πύργο-Μισθός 23.200 ευρώ το 8μηνο [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ