Παραλήρημα Αμβρόσιου μετά την κηδεία Ντερτιλή - iefimerida.gr

Παραλήρημα Αμβρόσιου μετά την κηδεία Ντερτιλή

Παραλήρημα Αμβρόσιου μετά την κηδεία Ντερτιλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση πέρασε ο μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την παρουσία του στην κηδεία του χουντικού Ντερτιλή και τις δηλώσεις που έκανε στις οποίες τον συνέκρινε με τον Σωκράτη, με μια επιστολή στην οποία στρέφεται εναντίον όλου σχεδόν του πολιτικού φάσματος, κατηγορώντας την συγκυβέρνηση και τον Κάρολο Παπούλια για «έλλειμμα δημοκρατίας».

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», ο κ. Αμβρόσιος στην επιστολή του κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για «έλλειμμα δημοκρατίας» της συγκυβέρνησης, ενώ παράλληλα τα... «άκουσε» και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, επειδή δεν κάλεσε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Αμβρόσιος, κατηγόρησε τον Μίμη Ανδρουλάκη για την απουσία του από την ορκωμοσία της Βουλής λόγω της εισόδου της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο, καθώς και την Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας ότι «απαγορεύει στο ΣΔΟΕ να πραγματοποιήσει οικονομικό έλεγχο στο ΚΚΕ», ενώ επιτίθεται και στην Μαρία Ρεπούση σχολιάζοντας ότι αν θεωρούνται επικίνδυνοι οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής, τότε πρέπει να θεωρείται και η κ. Ρεπούση «για τις ανατρεπτικές τις ιδέες».

Τέλος, ο κ. Αμβρόσιος δήλωσε ότι «στην αληθινή δημοκρατία όλοι ανεξαιρέτως χωράνε. Και οι κόκκινοι και οι πράσινοι και οι γαλάζιοι, καθώς επίσης και οι κατακόκκινοι και οι καταπράσινοι και οι καταγάλανοι».

Περισσότερα για τις δηλώσεις Αμβρόσιου στην κηδεία Ντερτιλή, διαβάστε εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ