Η γυναίκα-συνεργός των τρομοκρατών είχε εντοπιστεί στο Αγρίνιο αλλά εξαφανίστηκε - iefimerida.gr

Η γυναίκα-συνεργός των τρομοκρατών είχε εντοπιστεί στο Αγρίνιο αλλά εξαφανίστηκε

Η γυναίκα-συνεργός των τρομοκρατών είχε εντοπιστεί στο Αγρίνιο αλλά εξαφανίστηκε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ανάσα από τη γυναίκα -φάντασμα- συνεργό των μελών της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» φαίνεται πως είχε βρεθεί η ΕΛ.ΑΣ, αφού η κοπέλα είχε απασχολήσει τις αρχές κατά την διάρκεια παρακολούθησης της γιάφκας του Αγρίνιου.

Σύμφωνα με το cityvoice.gr η αστυνομία πιστεύει πως η γυναίκα είχε ενεργό ρόλο και συμμετοχή σε τουλάχιστον τέσσερα χτυπήματα ανάμεσα τους και η βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο Μall στο Μαρούσι, φαίνεται να είναι η ίδια γυναίκα που είχε απασχολήσει τις αρχές κατά την διάρκεια παρακολούθησης της γιάφκας του Αγρίνιου.

Η γυναίκα είχε εντοπίσει το 2010, την εποχή που μέλη της οργάνωσης μετέφεραν όπλα από τις γιάφκες της Αθήνας σε διαμέρισμα στην οδό Πραίδου και Δασκαλοπούλου στο Αγρίνιο.

Ο αστυνομικός που είχε αναλάβει την παρακολούθηση της είχε αναφέρει πως μία κοπέλα ύψους 1.60, μικρόσωμη με καστανά μαλλιά,(όπως αυτή που μαρτυρούν οι κάμερες στο Mall), παρέδωσε έναν σάκο σε έναν άντρα ο οποίος αργότερα συνελήφθη για την συμμετοχή του σε ληστεία μετά φόνου.

Ωστόσο από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη της χάθηκαν και αναζητείται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ