Η Ολγα Κεφαλογιάννη συνάντησε στο Ισραήλ τον πρόεδρο Σιμόν Πέρες - iefimerida.gr

Η Ολγα Κεφαλογιάννη συνάντησε στο Ισραήλ τον πρόεδρο Σιμόν Πέρες

Η Ολγα Κεφαλογιάννη συνάντησε στο Ισραήλ τον πρόεδρο Σιμόν Πέρες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πολύ καλό κλίμα μεταξύ Ελλάδας - Ισραήλ και η βούληση των δυο λαών για περαιτέρω σύσφιξή σχέσεων, επαναβεβαιώθηκαν κατά τη συνάντηση του Ισραηλινού προέδρου Σίμον Πέρες με την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη στο Τελ Αβίβ.

Κατά την συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις για τις εξελίξεις στην Ευρώπη, την Ελλάδα, το Ισραήλ, τη Μέση Ανατολή, αλλά και την οικονομική κρίση στην χώρα μας. Επίσης η κυρία Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στις βαθιές διαρθρωτικές αλλαγές που γίνονται στην Ελλάδα.

Νωρίτερα η υπουργός Τουρισμού μετέβη στη Βηθλεέμ όπου συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού της Παλαιστινιακής Αρχής Ρούλα Μάγιαχ. Συζήτησαν θέματα τουρισμού, ενώ εκτενής αναφορά έγινε στον προσκυνηματικό τουρισμό.

Η κυρία Κεφαλογιάννη κάλεσε την κυρία Μαγιάχ να επισκεφτεί την Ελλάδα.

Τέλος, η υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε και με την πρώην υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Τζίπι Λίβνι, που σήμερα ηγείται του κεντρώου κόμματος Hatnua (Το Κίνημα).

Η πολιτικός, που εκφράζει σταθερά την άποψή της για δύο κράτη στη Μέση Ανατολή, συζήτησε όλες τις δυνατότητες συνεργασίας που ανοίγονται σήμερα μεταξύ των δύο χωρών, μετά δε τις τελευταίες ενεργειακές ανακαλύψεις στους θαλασσίους χώρους του Ισραήλ και της Κύπρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ