Εγκυος αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα σε σύζυγο και εραστή - iefimerida.gr

Εγκυος αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα σε σύζυγο και εραστή

Εγκυος αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα σε σύζυγο και εραστή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τραγική ιστορία μιας 24χρονης γυναίκας συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Ουαλία. Η Τάμυ Πάτερσον μητέρα ενός παιδιού και έγκυος στο δεύτερο παιδί της έβαλε τέλος στη ζωή της γιατί δεν μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα... στον σύζυγό της και τον εραστή της.

Η Τάμυ Πάτερσον έφτιαξε μια θηλιά με ένα παντελόνι της, την πέρασε γύρω από το λαιμό της και κρεμάστηκε. Λίγο πριν είχε στείλει το ίδιο sms στν σύζυγό της και τον εραστή της: «Πάω να πεθάνω, συγγνώμη».

Η 24χρονη είχε γνωρίσει τον σύζυγό της Ιαν Πάτερσον στο εργοστάσιο όπου δούλευε και τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Παντρεύτηκαν το 2009 και απέκτησαν μια κόρη.

Λίγο αργότερα η Τάμυ ξεκίνησε σπουδές στο στο κολέγιο Deeside στη βόρεια Ουαλία. Εκεί συναντήθηκε με τον 36χρονο Τζον Λιους, καθηγητή του κολεγίου. Ο έρωτας κεραυνοβόλος και η 24χρονη δεν μπόρεσε να αντισταθεί.Σύναψε σχέση μαζί του.

Από τότε άρχισε μια προσπάθεια ισορροπίας ανάμεσα στους δύο άνδρες, χωρίς, όπως φαίνεται, επιτυχία. Από τον περασμένο Μάιο, μάλιστα, η 24χρονη με τον σύζυγό της βρίσκονταν σε διάσταση.

Ο σύζυγος της Πάτυ αγνοούσε την ύπαρξη του τρίτου προσώπου μέχρι πρόσφατα, όταν πληροφορήθηκε από την ίδια ότι ήταν έγκυος, αλλά όχι από τον ίδιο.

Η Τάμυ ανακοίνωσε και στον 36χρονο καθηγητή ότι είναι έγκυος και ότι ήθελε να κρατήσει το παιδί. Στη συνέχεια, όμως, άλλαξε γνώμη και υποστήριξε ότι ήθελε να κάνει έκτρωση. Ο Λιους είπε ότι ήθελε να την στηρίξει στην απόφασή της. «Ελπίζαμε σε ένα κοινό μέλλον» υποστηρίζει σήμερα ο καθηγητής.

Την ημέρα που είχε προγραμματίσει να κάνει την έκτρωση η γυναίκα δεν εμφανίστηκε ποτέ στην κλινική. Τότε οι δύο άντρες έλαβαν το επίμαχο μήνυμα στο οποίο η 24χρονη δήλωνε την πρόθεσή της να πεθάνει. Ο εραστής της βρήκε το πτώμα της στο σπίτι της στην Ουαλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ