Ο «σπασίκλας» που φίλησε την Bar Refaeli και έγινε περιζήτητος [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο «σπασίκλας» που φίλησε την Bar Refaeli και έγινε περιζήτητος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηθοποιός Τζέσε Χάινμαν βρισκόταν μάλλον στα αζήτητα του Χόλιγουντ και πιθανότατα δεν αποτελούσε «μαγνήτη» για τις γυναίκες, ωστόσο, το βράδυ του Superbowl, άλλαξε για πάντα της ζωή του καθώς εκατομμύρια τηλεθεατές τον παρακολούθησαν να φιλάει μια από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη.

Στο πλαίσιο μιας διαφήμισης 30 δευτερολέπτων για γνωστή εταιρεία ο Χάινμαν πληρώθηκε για να φιλήσει στο στόμα την εκρηκτική Bar Refaeli (κάτι που αρκετοί άνδρες θα έκαναν και τσάμπα» και, τώρα έχει αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές και, κυρίως θαυμάστριες,

«Πολλά αγόρια μου γράφουν στο Twitter ότι εύχονται να ήταν στη θέση μου, ενώ κάποια κορίτσια μου στέλνουν φωτογραφίες τους και μου ζητάνε να βγούμε ραντεβού», δήλωσε ο 34χρονος ηθοποιός, ενώ η δημοτικότητά του στο twitter αυξάνεται κατακόρυφα και οι επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν βροχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ